Om TELLY.NO AS (Demo)

Her har vi laget forslag til hvordan du kan sette opp en "Om oss" side. Ved å erstatte demonstrasjonsteksten, vil du enkelt kunne legge ut informasjon om ditt firma. (Ved å erstatte de relaterte bildene i denne artikkelen, med egne bilder, så vil disse automatisk dukke opp i venstre kolonne.)

Etablering
Telly.no ble etablert i 1996 etter en fusjon mellom Telefon AS, & Mobphone Systems. Også Phonario AS ble lagt til virksomheten i 1999.
Ledelse
Virksomheten ble startet av Ola Nordmann, som også i dag er direktør. Firmaet har pr. d.d - 120 ansatte.

Lokasjon

Bedriften er multinasjonal og har ulik virksomhet i 6 forskjellige land. Disse landene er foruten Norge; Storbritannia, Sverige, Danmark, Frankrike og USA. Selskapets internasjonale ledelse holder til i London. I Norge er vi lokalisert i disse byene; Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Hvor hovedkontoret er plassert i Oslo. Se kontaktside for lokasjonsinformasjon, telefonnumre osv.

Omsetning

Telly.no har de siste tre årene omsatt for ca. 25 millioner, hvorav 5 millioner er salg av teleprodukter og de resterende 20 millioner er salg av tele og Internett tjenester.

Tjenester

På grunnlag av selskapets erfaring, nyskaping, brukervennlighet og sikre løsninger, har det blitt den ledende leverandøren av mobiltelefoner og en ledende leverandør av mobile, faste bredbånds- og IP-nettverk. Men utviklingen i markedet, med økende bruk av SMS, MMS og WAP gjør at vi også satser på salg av komplette tileggsmoduler. Disse muliggjør hurtig å realisere nye tilleggs tjenester til tele-abonnementet for bedrift- og privatkunder. Telly.no ønsker å være det mest fleksible og brukervennlige tele-selskapet på markedet. Sammen med våre førsteklasses tilleggstjenester utgjør vår produktportofolio en av de mest profesjonelle på markedet.

Slogan
"Ved å gi Internett mobilitet, beriker Telly.no menneskenes hverdag."Velkommen til Telly.no

Ola Nordmann, Adm. direktør